“Kroi I Kosmarit” Kudhes

“Kroi I Kosmarit” Kudhes

Nje investim prej 15 mije eurosh ne kompleksin “Rrapo I Kosmarit” monument natyre dhe ne kroin ngjitur me te qe eshte nje vend I shenjte per komunitetin. Kroi nje vend I mrekullueshem jo vetem utilitar dhe shlodhes por edhe si porte per turizmin qe ofron kjo zone.