Nenstacioni Himare

Nenstacioni Himare

Ka perfunduar me sukses nje prej veprave me te rendesishme energjitike ne qytetin e Himares qe eshte nenstacioni elektrik. Punimet e nenstacionit filluan ne tetor te vitit 2017 dhe vazhduan me intensitet te larte deri me korrik 2018. Nenstacioni do te beje te mundur permiresimin e furnizimit me energji ne te gjithe qytetin e Himares ku efekti do te jete I menjehershem me lidhjen qe do te kete rrjeti 35 Kv.