Pallati Vlore “Balla”

Pallati Vlore “Balla”

Punimet per kete objekt nisen ne vitin 2005 dhe perfunduan ne vitin 2007 me nje kapacitet prej 110 apartamente e ndare ne 3 hyrje te ndryshme