Pallati Vlore “Tek Parku”

Pallati Vlore “Tek Parku”

Punimet per kete objekt nisen ne vitin 2009 dhe perfunduan ne vitin 2011 me nje kapacitet prej 38 apartamente dhe 13 garazhe.