Porti i Jahteve ne Orikum

Porti i Jahteve ne Orikum

Nje nga projektet tona nder-kufitare dhe gjithashtu nje tjeter histori e suksesshme ishte ndertimi i marines dhe hoteleve te “Porto Orikum”. Ndertimi i objektit u investua nga nje kompani italiane dhe u zbatua nga “Andi Construction” One of our cross-border projects and also a success story was the construction of marina and hotel resort in Orikum. The project was invested by an italian company and followed up by “Andi Construction”