Rikonstruksioni i Piazza Bar Vlore

Rikonstruksioni i Piazza Bar Vlore

Punimet nisen ne 15 shkurt te vitit 2013 dhe perfunduan ne 27 qershor te vitit 2013. Mjaftuan vetem 4 muaj per te bere nje ndryshim total te gjithe siperfaqes, duke filluar nga ambjenti I brendshem ne 340 m2 dhe deri tek sistemimi I jashtem ne 1600 m2.