Shkolla Jani Minga Vlore

Shkolla Jani Minga Vlore

Sponsorizuar nga “Fondacioni Soros” dhe ndertuar nga “Andi Construction” kjo shkolle moderne ne qytetin e Vlores eshte nje shembull i aplikimit te arkitektures bashkekohore dhe koncepteve te reja ne menaxhimit te ambjenteve te brendshme e te jashtme. Nje projekt i suksesshem qe ka kushtuar rreth 2 milion USD, dhe qe zgjati 18 muaj.