Image Alt

Punësim

Jeni duke kërkuar për punë?

Ndiqni hapat e mëposhtme

Per te aplikuar per pune ju lutemi te regjistroni te dhenat tuaja personale si dhe nje CV. Do ju kontaktojme ne momentin me te pershtatshem per te krijuar nje takim.

Faleminderit!

Click or drag a file to this area to upload.