Image Alt

Kontakt

Mos hezitoni të na kontaktoni​

Ne dëshirojmë t’ju prezantojmë me stilin dhe aktivitetin tonë të punës. Duke qëndruar besnikë ndaj traditës sonë, ne e kemi zhvendosur përvojën tonë të ndërtimit në një kënaqësi për klientin.
Shijojeni … me ne

Tel: +355 33 26 196
Fax: +355 33 33 279
Email: [email protected]

Administrata

Lagjia Pavarësia, Vlorë, Albania

Magazina

Kompleksi Ushqimor – Zona Industriale, Vlorë, Albania