Image Alt

Rreth Nesh

  /  Rreth Nesh

28 VITE EKSPERIENCE

Kompania jonë u themelua në Qershor të vitit 1993, në qytetin e Vlorës. Që prej asaj kohe ne kemi qenë aktivë në fushën e ndërtimit me ndërtime të reja, rikonstruksione godinash të vjetra, ndërtime rrugësh, koshpshtesh, shkollash, etj. Aktualisht marrim përsipër ndërtime në të gjithë territorin shqiptar. Qytetet kryesore ku në punojmë tani janë Tirana, Vlora dhe Himara.

Andi Construction