Pallati “Pano” Himare

Pallatet “Pano” ne Potam te Himares, nje projekt i nisur ne 2018 dhe perfundon ne qershor te vitit 2019, pra ende ne vazhdim. I perbere nga tre godina kater-kateshe (4 kate), me 2 dyqane, 57 apartamente si dhe vende parkimi brenda dhe jashte.